Queen City Alcove

TIAA, formerly TIAA-CREF, is a Fortune 100 investment firm which specializes in retirement accounts and investments for people working in the educational, health, and research fields.

TIAA wanted to transform a waiting space into an interactive environment where clients and potential investors could have questions answered and promotional videos and presentations could be played. The space was an awkward circular room located just outside a major meetin/conference room, so this was an opportunity to not only get rid of an oddball space, but also introduce employees and customers to the full potential of the TIAA brand.

The Queen City Alcove incorporates a backlit wall with applied graphics, touch-screen televisions with programed interactive content, charging stations, and new furniture and lighting.

Reaction to this installation has been overwhelmingly positive, with TIAA requesting a continuation of the environmental design into the adjoining conference room.